På grunn av noen usikkerheter om detaljene på den ene vognen vi lager, så har prosjektet dessverre blitt litt forsinket.

Vi har heldigvis funnet ut av det etter mye “Research”, takket være kunnskapsrike personer og gamle arkiv.

Detaljer har kommet for dage og dette har resultert i at vi har også endre detaljer på de andre vognen for at disse skal bli enda mer korrekt.

Den største endringen er faktisk at vognen vi har annonser som nummer 2022 nå blir endret til 14010. Dette stemmer mye bedre med de siste dokumentasjonene vi har, samt et bilde fra Flåm som viser denne vognen. 14010 var opprinnelig en F13 vogn og ble i likhet med 2022 levert uten dampkjele for oppvarming. Vognen skal heller ikke være brun, men teakfarget slik som de andre fra samme periode. Men vi vil prøve å få denne til å være i en litt mer slitt og skitten utgave, da modellen skal forestille en vogn fra 50-tallet.