Nå er det lenge siden vi har kommet med oppdateringer.
Noen ting skjer men for det meste nyter vi sommeren som de fleste andre.
Det de fleste lurer på er hva som skjer med F10 konduktørvogna og “Roco konduktørvognsoverdelen”.

Når det kommer til F10 konduktørvogna skal alle delene være produsert, vi venter egentlig bare på vår tur i monteringsavdelingen hos den Koreanske produsenten. Uheldigvis har de hatt problemer med ett annet produkt og dette har forskjøvet vår prosjekt. Så fra tiltenkt levering i disse tider, blir det nå mot slutten av året. Dette beklager vi, men er dessverre lite vi kan gjøre med.

Når det kommer til Roco overdelen, så er det kun sommel og “latskap” som har gjort at dette ikke har blitt lansert. Siden det først er forsinket, så venter vi til sommeren er forbi til vi sparker i gang dette produktet.